Data districtsfinales en landelijke finale NK Shoot Out bekend

Ook in 2018 vindt het NK Shoot Out weer plaats. Dit jaar maakt de landelijke finale als side-event onderdeel uit van de Champions Trophy in Breda. Heeft jouw vereniging zich nog niet aangemeld? Het aanmelden van je clubkampioenschap kan tot 15 april! Inmiddels zijn de data en locaties van de districtsfinales en landelijke finale bekend. 

District Datum districtskampioenschap Locatie Deadline aanmelden clubkampioenen
Noord & Oost Nederland Zondag 6 mei Zwolle 30 april
Midden Nederland Zondag 20 mei Schaerweijde 14 mei
Zuid Holland Zondag 20 mei Pijnacker 14 mei
Zuid Nederland Zondag 27 mei Tilburg 21 mei
Noord Holland Zaterdag 9 juni Weesp 4 juni

Op 24 juni vindt de landelijke finale van de NK Shoot Out plaats bij Zwart-Wit. De landelijke finale maakt als officieel side-event onderdeel uit van de Champions Trophy in Breda.

Aanmelden clubkampioenschap

Aanmelden voor het clubkampioenschap kan via dit aanmeldformulier door de contactpersoon van de club. Het clubkampioenschap organiseer je als club zelf. Op de pagina Info voor clubs vind je hierover meer informatie en voorbeelden over het organiseren van de clubkampioenschappen.

Het aanmelden van je clubkampioenschap kan tot 15 april.

Registreren clubkampioenen

Na het plaatsvinden van een clubkampioenschap kan de contactpersoon van de club de clubkampioenen registeren via het formulier clubkampioenen. De clubkampioenen ontvangen dan een uitnodiging voor deelname aan de districtsfinales.

Het registeren van clubkampioenen kan tot één week voor de districtskampioenschappen in jouw district.


Wat vind jij? Praat mee...