Eerste deelnemers NK Shoot Out Districtsfinale bekend!

Het hockeyseizoen is weer begonnen en dat betekent dat ook de eerste clubkampioenschappen voor het Interpolis NK Shoot Out 2016 zijn gespeeld! Een van de eerste clubkampioenschappen is zondag 13 maart gespeeld bij hockeyclub Civicum uit Cuijk. Wie gaan er naar de Districtsfinale Zuid Nederland op 8 mei?

Afgelopen zondag was een mooie dag voor CMHC Civicum om het NK Shoot Out Clubkampioenschap van 2016 te spelen. In de stralende zon en met een stevige wind hebben zo’n 25 de spelers en keepers gestreden om de titels en een plaats op de Districtsfinale.

And the winners are….

De winnaars zijn (v.l.n.r.): Wouter Gaebler, Pieter Bosmans, Gijs Westgeest, Silvy Caspers, Robin Jacobs  en Mare Kuiper. Deze 6 gaan CMHC Civicum op 8 mei vertegenwoordigen op de Districtsfinale van Zuid-Nederland bij HC Tilburg. Van harte gefeliciteerd en veel succes tijdens de Districtsfinale!

Goed verhaal

Heeft jouw club ook een leuk verhaal over het Clubkampioenschap? Of zijn de deelnemers voor de Districtsfinale bekend? We horen jouw verhaal graag via: Nkshootout@knhb.nl t.a.v. Eline Florie.

Interpolis NK shoot out CMHC Civicum

Interpolis NK Shoot Out

Meer weten over het Interpolis NK Shoot Out of je club aanmelden? Alle info vind je hier: www.hockey.nl/nkshootout.


Wat vind jij? Praat mee...