Roem, teamclinic en adidas-uitrusting voor winnaars NK Shoot Out

Het is je vast niet ontgaan: komend weekend staat de finale van het Interpolis NK Shoot Out op de agenda! De winnaars van de 5 Districtsfinales strijden daar om de titel Beste Keeper, Beste Keepster, ‘Shoot out Koning’ en ‘Shoot out Koningin’. Naast eeuwige roem, staan de winnaars mooie prijzen te wachten. Hun team krijgt een clinic en adidas heeft mooie pakketten beschikbaar gesteld met o.a. een stick, tas en schoenen.

 In elke categorie is er een podium met de Top 3. Dit zijn dus 2 keer 2 winnaars (jongens/meisjes, speler/keeper) op 4 podia.

Voor wie het hoogst op het podium mag staan is er een adidas-pakket met hockeystick, schoenen, scheenbeschermers, een trainingspak en sporttas . Naast dit pakket krijgen de winnaars ook een clinic van een bekende hockeyer uit de Hoofdklasse. En eeuwige roem natuurlijk!

Op de foto de winnende speelsters en keepsters van het Interpolis NK Shoot Out 2015.

Ook voor 2 en 3

Ook de nummers 2 en 3 kunnen rekenen op mooie prijzen. De nummers 2 ontvangen een adidas-pakket met hockeyschoenen, trainingspak, scheenbeschermers en een tas. De nummers 3 ontvangen een pakket met een trainingspak, scheenbeschermers en een tas.

Adidas is partner van de KNHB en is onder andere verantwoordelijk voor het aankleden van de Oranjeteams. Net als voorgaande jaren verzorgt adidas de prijzenpakketten voor de winnaars van het Interpolis NK Shoot Out.

Verder lezen


Wat vind jij? Praat mee...