Spannende en feestelijke clubkampioenschappen NK Shoot Out

Er zijn inmiddels verschillende clubkampioenschappen gespeeld voor het Interpolis NK Shoot Out. En dus zijn er al flink wat clubkampioenen bekend, die de eer van hun club gaan verdedigen tijdens de districtskampioenschappen. Die verdienen natuurlijk een plekje in de eregalerij. Heb jij ook mooie foto’s van de kampioenen? Stuur ze naar nkshootout@knhb.nl.

HCSO ‘ochtendzon’

Op 10 april speelde HCSO (Hockeyclub Stadskanaal en Omstreken) de voorrondes voor het Interpolis NK Shoot Out 2016. In de ochtendzon mocht de D-jeugd beginnen met het nemen van de shoot outs. In de pauze keek de jeugd vanaf het terras naar wedstrijd van HCSO H1 – Hondsrug H1. Daarna speelde de C- en B-jeugd hun shoot outs.

winnaars hcso club nk shoot out interpolis

Met een beker in de hand v.l.n.r.: Beste keepster Adriënne Boelens, beste speler Thijs Stavast, beste keeper Marnix Kuper en beste speelster Jasmijn de Klerk.

HHC Haackey en HC Wateringse Veld hadden zondag 17 april hun clubkampioenschappen.

Haackey ‘superevenement’

Na een goede eerste editie in 2015 haalde Haackey ook voor 2016 alles uit de kast om er weer een superevenement van te maken. De finale was uitermate spannend en er stond dan ook een grote groep supporters rond het veld. Jeugdspelers en hun broertjes en zusjes konden zich uitleven op een springkussen en stormbaan, of een glaasje limonade tappen bij de ranjakoe.

Gefeliciteerd Romy ter Burg, Dominique Duinhof, Jochem Eertink en Danilo Trieling en keepers Maartje Kempenaar en Jelle Okkinga!

HCWV ‘Zeer geslaagde dag, met hagelbui’

HC Wateringse Veld was de gelukkige winnaar van het speciale Interpolis DeLuxe pakket, dus daar zat het ook wel goed met de aankleding. Via de clubwebsite laten ze weten: ‘Zeer geslaagde dag is er georganiseerd bij HCWV, de ABC jeugd heeft fel gestreden om het Clubkampioenschap Shoot Out. In de ochtend waren de E-tjes aan de beurt, in de middag kwam de oudste jeugd aan bod.

Een mooie dag (op een hagelbui na) met veel publiek. Met ongelooflijk veel plezier hebben club-, teamleden en ouders genoten van deze sportieve dag. Aan Interpolis de dank voor het winnen van het DeLuxe pakket. En ook dank aan Jobke, Woltjo en de andere vrijwilligers die dit evenement tot een succes hebben gemaakt!’

Gefeliciteerd Guyonne, Maud, Pepijn, Bas, Tim en Veerle met jullie kwalificatie voor de Districtsfinale!

Wateringse Veld winnaars club nk shoot out interpolis

 


Wat vind jij? Praat mee...