Terugkijken: mooie shoot outs op MHC Oosterbeek

MHC Oosterbeek organiseerde op 10 april het clubkampioenschap van de Interpolis NK Shoot Out. De club was 1 van de gelukkige winnaars van het DeLuxe Pakket en de spelers konden dus rekenen op allerlei leuke extra’s. Zo was het veld aangekleed met blowboarding en werden alle shoot outs gefilmd. Dat miste zijn effect niet: de ene na de andere mooie actie kwam voorbij!

In totaal deden 150 hockeyers en keepers mee aan het clubkampioenschap. ‘De deelnemers konden niet wachten tot ze aan de beurt waren. Het publiek kon genieten van mooie acties, sommige spelers verrasten iedereen met een lobje over de keeper, een fraaie backhandslag of mooie passeerbeweging. De keepers lieten zich van hun beste kant zien.’ aldus het verslag op de website van Oosterbeek.

>>> Alle deelnemers kunnen hun filmpjes hier terugkijken

Veel kijkplezier gewenst iedereen en Cas Heijnis (D2), Thijs van de Kwast (C2), Job van Rossum (J8E1), Anna Karreman (C1), Dayna Meeuwsen (C1) en Celina Hermsen (C1): van harte gefeliciteerd met jullie kwalificatie voor het districtskampioenschap!


Wat vind jij? Praat mee...