Gratis naar de Olympic Experience!

De Olympische Spelen beleven zonder 15 uur te vliegen naar Rio de Janeiro? Dat kan! Op het strand van Scheveningen is de Olympic Experience: 40.000 vierkante meter om te sporten en live de wedstrijden te kijken op grote schermen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, livemuziek en een prachtig uitzicht op de kust. Pak de sportspullen en kids maar in, want er zijn gratis kaarten beschikbaar. 

Update 17 augustus: alle gratis kaarten zijn op! 

De Olympic Experience is opgebouwd op het Sportstrand van Den Haag en is geopend van 10 uur ’s ochtends tot middernacht. Er kunnen allerlei sporten worden beoefend, waaronder hockey, en elke dag zijn er clinics van verschillende sporten, zoals boksen, handboogschieten, capoeira, basketbal, etc. Bekijk het programma van dag tot dag op de website van TeamNL. Uiteraard kan er ook lekker gerelaxed worden.

2 kaarten

30 sportbonden zijn betrokken bij de Olympic Experience, waaronder de KNHB. Daarom kunnen we hockeyers en andere sportliefhebbers gratis kaarten aanbieden. Met de kortingscode kun je 2 kaarten bestellen voor een dag naar keuze (met uitzondering van 13, 14, 18, 19 en 20 augustus).

  • Kaarten verkrijgbaar voor alle dagen (m.u.v. 13, 14, 18, 19 en 20 augustus)
  • 2 kaarten per persoon
  • Kortingscode KNHB
  • op = op

Kaarten bestellen verloopt via de website van TeamNL. Kies de dag van jouw keuze en klik op ‘Koop tickets’. Kies bij de categorie ‘Dagticket‘ en vul in dat je max. 2 dagkaarten wilt ontvangen. Vul bij ‘Uitnodiging- of kortingscode‘ de code KNHB in.

>> Nu kaarten bestellen

Hockeyfinales 18 & 19 augustus

Er zijn geen gratis kaarten meer beschikbaar voor 18 en 19 augustus, de dagen van de hockeyfinales. Voor wie overdag lekker wil sporten en ontspannen op de Olympic Experience en ’s avonds de finale wilt kijken en feesten: met een ticket voor de Rabo Hockeyfeesten ben je ook overdag al welkom. Daarnaast zit in de prijs van het ticket €10 aan consumpties inbegrepen, en ontvang je een leuke gadget.

>> Bestel hier je tickets voor de Rabo Hockeyfeesten

Lees verder

Alles over de Olympische Spelen

Olympic Experience hardlopen, jeugd


2 Reacties

  1. JonnaJonker

    Wij vinden het fantastisch wat de Nederlandse dames voor elkaar krijgen.... en willen graag as vrijdag op het Scheveningse strand naar de finale komen kijken!!! Wij, zijn 2 volwassenen en 4 kinderen in de leeftijd van 8-13, begrijp ik goed dat de kinderen na 21.00 uur niet meer welkom zijn op de experiense??? Ik hoor het graag.... we kopen graag kaartjes voor as vrijdag maar ik wil niet voor de start van de finale naar huis. Met vriendelijke groet, Jonna Jonker

  2. Janneke Belt

    Hoi Jonna, Kinderen die al aanwezig zijn op het terrein mogen gewoon blijven om de wedstrijd te kijken. Groetjes, Janneke


Wat vind jij? Praat mee...