Olympic Experience en hockeyfeesten tijdens Olympische finales

Van 6 tot en met 21 augustus staat Den Haag helemaal in het teken van de Olympische Spelen. Op het strand van Scheveningen wordt namelijk de Olympic Experience georganiseerd. Sportieve activiteiten, samen wedstrijden kijken en 2 grote hockeyfeesten tijdens de finales. Ben jij erbij? 

De Olympic Experience is een evenement van NOC*NSF in samenwerking met o.a. de Rabobank. Tientallen organisaties, waaronder verschillende sportbonden, zullen aanwezig zijn en sportieve activiteiten organiseren. Natuurlijk kan er ook gehockeyd worden! Bijvoorbeeld op het Ten Cate-veldje van 25 bij 45 meter en tijdens het jeugdbeachtoernooi op 13 augustus.

Op 5 augustus wordt de Olympic Experience officieel geopend en vanaf 6 augustus kun je er elke dag terecht: van 10.00 tot 18.00 voor sport- en kinderactiviteiten, vanaf 18.00 sluiten de activiteiten en verschuift de aandacht naar de wedstrijden in Rio.

Meer informatie over het jeugdbeachtoernooi voor C- en B-jeugd en inschrijven op www.beachhockey.nl.

Grote TD’s op finaledagen

Op 18 en 19 augustus staan de hockeyfinales in Rio op het programma. Als de Nederlandse teams de finales halen, dan kun je die komen kijken op de 2 grote thé dansants die de Rabobank op deze dagen organiseert. Op beide avonden zijn 2500 hockeyers welkom om samen naar de finales te kijken (heren op 18 augustus, dames op 19 augustus), en te feesten. De wedstrijden worden live uitgezonden op groot scherm, de voorbeschouwing wordt gedaan door een oud-international en er is livemuziek van Nielson. Na de wedstrijd barst het feest los met de 538 Dj’s On Tour. Leeftijd: vanaf 18 jaar.

Kaartjes zijn €15 (inclusief €10 aan consumpties). Meer informatie op de Facebookpagina van het evenement: Op=op. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de Ticketshop van de Rabobank.

Belangrijke data

Nog even de belangrijkste data op een rijtje om in de agenda te zetten:

  • 6-21 augustus: Olympic Experience, Strandweg 4, Den Haag
  • 13 augustus: Jeugd beachtoernooi
  • 18-19 augustus: finaledagen en TD’s (van 20.00 – 1.00, de finale begint om 22.00).

Zodra andere hockey-activiteiten tijdens de Olympic Experience bekend zijn, worden ze ook aangekondigd via hockey.nl.

 


Wat vind jij? Praat mee...