Social Shuffles | Rio’s ringen, #happyhardcore en Echte Mannen

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey. En wat ging het los in Rio qua leuke foto’s!

Rio’s ringen

Klimmen, klauteren, hangen, springen. Wat kan Oranje toch veel met de schitterende ringen van Rio! Geniet en huiver bij al die prachtige poses.

Carlien
ringen
Pirmin
ringen2
ringen5

En vooruit, als we dan toch in aapjesmodus zijn:

Xan
lidewij
rio
rio2
rio3

Een huishouden van Jan Steen

‘Een huishouden van Jan Steen’. Kent u die uitdrukking? Een dergelijk huishouden is een rommeltje, een rotzooitje, kortom: een gezellige chaos. Bij de Heren hebben we het idee dat alles nog enigszins goed gaat komen. Maar bij de Dames lijkt het van kwaad tot erger te gaan. #geefermaareenslingeraan #matrasjekeren #doemaargekdandoejealnormaalgenoeg #twerktwerktwerk

sander
Marloes
feestje
margot

A view to a kill

Sommige mensen kijken uit het raam en zien – dag in dag uit – hetzelfde uitzicht. Nee, neem dan Oranje. Wuivende palmbomen, sierlijke fonteinen, een stralend (avond)zonnetje. En niet te vergeten: een lachende fysio.

view7
view6
wandelen
view
view4
view8
view2
view9
view5

Busje komt zo

‘Lidewij, we zien die kauwgum onder je stoel heus wel.’ ‘Eva, geen ezelsoren maken.’ ‘Jorrit, kom van die stang af.’ ‘Sander, geef Billy zijn petje terug.’ ‘Wat? Weer? Jaap, je was toch net al naar de wc geweest?’ ‘Ja, nu allemaal bukken. Alyson en Max zullen vast schrikken als ze een lege bus zien.’ ‘Zucht, waar ben ik aan begonnen?’

 

busjekomtzo
busjekomtzo2

Alle gekheid op een sticky

Hockeystick, selfiestick, Xan de Waard draait er haar hand niet voor om, en maakte deze vrolijke groepsfoto. Joyce Sombroek plaatste op haar beurt weer een making-of-foto van die groepsfoto. Kunt u het nog volgen?

Xan

En sprekend over stokken: ook met deze stokken weten de dames wel raad:

poolen

Daar is gabbertje?

Zou onderstaande foto een mooi voorbeeld zijn van jeugdsentiment van Ellen Hoog en Maartje Paumen? Zijn ze teruggekeerd naar die goeie ouwe tijd van #happyhardcore? Natuurlijk niet, de eerste trainingen zijn begonnen. En net als bij Maria Verschoor en Caia van Maasakker ziet dat er tip-top uit!

Ellen

Echte Mannen

Je hebt mannen en je hebt Echte Mannen. Echte Mannen houden van knopjes. Echte Mannen houden van schuifjes. Echte Mannen houden van lampjes, schakelaars en Enorm Veel PK’s. Pirmin Blaak is een Echte Man. Groeten van Pirmin, uit zijn Echte Mannen cockpit. (NB: Pirmin moest wel na een kwartier zijn shirt verschonen vanwege zijn vliegangst. Maar Echte Mannen laten zich daar niet door kisten. Go Pirmin!)

Pirmin

Veel geluk in Rio!

Maar zo te zien moet dat goed komen.

geluksbandjes

Op naar volgende week

Dat waren de Rio-krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooie OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via de app en social!

Als eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje. Je kunt OranjeHockey ook volgen op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.


Wat vind jij? Praat mee...