Tom Boon keert terug in wedstrijdselectie België

Goed nieuws voor het nationale team van België: Tom Boon keerde donderdag na een hamstringblessure weer terug in de wedstrijdselectie. Boon moest de 1e duels van zijn team laten schieten nadat een oude blessure roet in het eten gooide.

De spits verkeert naar eigen zeggen in uitstekende conditie. Ondanks zijn blessure was hij namelijk 2 tot 3 keer per dag in het krachthonk te vinden om zijn herstel zo snel mogelijk te laten verlopen.  Volgens een laatste echo bleek alles weer in orde met de rechterhamstring, waardoor de medische staf met volle vertrouwen Boom groen licht gaf om tegen Spanje terug te keren op het veld. Tegen het Belgische RTBF zegt Boon erg blij te zijn weer een paar minuten te hebben meegepakt.

Blij met ritme

Heel erg tevreden is hij naar eigen zeggen nog niet, maar Boon is wel al content dat hij weer wat ritme heeft opgedaan voordat het team écht aan de bak moet in de strijd om een medaille. Tegen wie de Belgische ploeg uit moet komen deert de Belg niet. Ze moeten volgens hem van iedereen kunnen winnen om een plak te veroveren.

De Red Lions hebben tot nu toe 12 punten gehaald uit 4 duels en zijn met nog 1 poulewedstrijden te gaan al zeker van de kwartfinales.

Lees ook

 


Wat vind jij? Praat mee...