Winnaars MEESTERVOORSPELLER dag 10 en 11

De afgelopen twee dagen waren zenuwslopend met pieken en dalen. Dinsdag wonnen de dames de kwartfinale tegen aartsrivaal Argentinië met 3-1. Gisteren stond de halve finale voor het Nederlands Elftal Heren tegen België op het programma. Er waren twee voorspellers die de 3-1 nederlaag tegen de Belgen goed hadden voorspeld in de app.

De 3 prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – Argentinië (D) zijn:
Max van U.
Alina K.
Eric S.

De prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – België (H) zijn:
Myrthe
Eva M.

 

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Nog steeds aan kop gaat Danique S. met 3 correcte voorspellingen, maar op de voet gevolgd door tientallen met 2 goede voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!

 


Wat vind jij? Praat mee...