Winnaars MEESTERVOORSPELLER dag 12

Wat was het spannend gisteren bij de halve finale van de Dames tegen Duitsland! De stand na 4 kwarten was 1-1 en shootouts bepaalden wie naar de finale ging. Voor Oranje keepte Joyce Sombroek de shootouts buitenaards en Ellen Hoog scoorde de beslissende shootout, dus Nederland staat voor de 4e achtereenvolgende Olympische Spelen in de finale. Dat niemand deze uitslag 1-1 had voorspeld doet er even niet toe. We staan in de finale!

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Nog steeds aan kop gaat Danique S. met 3 correcte voorspellingen, maar op de voet gevolgd door tientallen met 2 goede voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...