Winnaars MEESTERVOORSPELLER dag 2

Afgelopen zondag kwamen zowel de Heren als de Dames in actie en maakten jullie 2 keer kans op een mooie prijs! De Oranje Dames wonnen overtuigend met 5-0 van Spanje. ’s Avonds laat herhaalden de Oranje Heren deze score. Ook zij wisten liefst 5 keer te scoren. Er bleken heel wat voorspellers te zijn die deze uitslagen al in het vizier hadden.

De winnaars met de goede voorspelling Nederland – Spanje (d):
Britt K.
Marije van der H.
Mijntje T.

De winnaars met de goede voorspelling Nederland – Ierland (m):
Jonas B.
Isabel S.
Merijn de R.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via de mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Aan kop gaat Marleen V. met 2 correcte voorspellingen! Zij voorspelde de 5-0 tegen Spanje en de 5-0 tegen Ierland goed.

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...