Winnaars MEESTERVOORSPELLER Dag 6

Donderdag speelden de Oranje Heren tegen India. In een zeer spannend duel won Nederland met 2-1. India kreeg in de slotfase nog 5 strafcorners, maar de Nederlandse strafcornerverdediging stond als een huis en India kreeg de bal er niet meer in. 69 Oranjefans voorspelden de uitslag (2-1) goed!

De 3 prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – India (H) zijn:
Dion in ’t V.
Frank en Bianca
Karen B.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Aan kop gaat Danique S. met 3 correcte voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...