Alyson Annan verkleint trainingsgroep Oranje Dames

Alyson Annan, bondscoach van het Nederlands Elftal Dames, heeft de trainingsgroep verkleind waarmee zij zich voorbereidt op de Hockey World League Semi-Final (HWL) en de Rabo EuroHockey Championships 2017.

Ilse Kappelle (Amsterdam), Elsie Nix (Kampong) en Kimberly Thompson (Amsterdam) maken niet langer deel uit van de trainingsgroep. Voor Ilse Kappelle geldt dat zij blijft meetrainen met de decentrale trainingen van het Nederlands Elftal en daarnaast deel uit gaat maken van de trainingsgroep van Jong Oranje. Keepster Niki Bosman (MOP) is toegevoegd aan de trainingsgroep.

Trainingsgroep Nederlands Elftal Dames


Naam
Club
Ireen van den Assem Den Bosch
Niki Bosman (K) MOP
Carlien Dirkse van den Heuvel SCHC
Margot van Geffen Den Bosch
Marloes Keetels Den Bosch
Maxime Kerstholt Laren
Josine Koning (K) Den Bosch
Sanne Koolen Den Bosch
Maartje Krekelaar Den Bosch
Lisanne de Lange Laren
Laurien Leurink Laren
Caia van Maasakker SCHC
Valerie Magis Oranje-Rood
Kitty van Male Amsterdam
Frederique Matla Den Bosch
Mila Muyselaar hdm
Laura Nunnink Oranje-Rood
Malou Pheninckx Kampong
Julia Remmerswaal (K) hdm
Pien Sanders Den Bosch
Lauren Stam Amsterdam
Anne Veenendaal (K) Amsterdam
Charlotte Vega Amsterdam
Maria Verschoor Amsterdam
Xan de Waard SCHC
Lidewij Welten Den Bosch
Margot Zuidhof Hurley

 

Kelly Jonker (Amsterdam) is geblesseerd en traint op dit moment niet mee. Fysiotherapeut Sjoerd van Daalen is toegevoegd aan het begeleidingsteam.

HWL en EK

Het Nederlands Elftal Dames komt van 21 juni tot en met 2 juli 2017 uit tijdens de Hockey World League Semi-Final in Brussel. Een belangrijk toernooi in verband met kwalificatie voor het WK in 2018 (Engeland). Anderhalve maand later spelen de dames om de Europese hockeytitel tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017. Dit toernooi vindt plaats van 18 tot en met 27 augustus in het Wagener Stadion in Amsterdam.


2 Reacties

  1. Anoniempje

    Helemaal nix zonder Nix!!

  2. wfn

    Als Maartje niet was opgehouden, was Den Bosch het Oranje team. Nu 9 personen van Den Bosch......nieuw trainingscentrum voor oranje dames? Terwijl Den Bosch lang niet meer zo dominant hockeyed... Denk maar goed na hoe het Ned voetbalteam ook ten onder is gegaan na het 'Ajax' spook. Ajax was hoflevernacier, het Ajax systeem werd leidend....en nu stelt oranje en ajax europees en mondiaal NIETS meer voor, Allison val niet on dezelfde kuil!!


Wat vind jij? Praat mee...