Er zijn nog kaarten voor de finale van de Oranje Dames

Goed nieuws voor Nederlandse hockeyliefhebbers die zondag de Oranje Dames willen aanmoedigen: er zijn namelijk nog 800 kaarten te koop voor de EK-finale. Nederland speelt zondag om 16.oo uur de eindstrijd om de Europese titel tegen Engeland in het stadion aan het Wilrijkse plein in Antwerpen. De kaarten zijn online te bestellen via belfiuseurohockey.com.

Het stadion in Antwerpen biedt plaats aan 7500 toeschouwers. Voor de finale-wedstrijden van zaterdag zijn al die kaarten inmiddels uitverkocht. Zaterdag spelen de Oranje Heren om 18.00 uur in de strijd om brons tegen Duitsland. Om 20.30 uur is de finale tussen België en Spanje. Dat belooft weer een spektakel te worden.

Zondag is de finaledag van de vrouwen met als hoogtepunt de finale tussen Nederland en Duitsland. Een groot aantal kaarten is verkocht volgens de organisatie, maar er zijn dus nog honderden kaarten over. Zowel overdekte en onoverdekte plaatsen.

De Oranje Dames. Foto: Willem Vernes

Winactie

Behalve kaarten kopen, kun je ook kaarten voor de finale winnen via hockey.nl. We hebben 2 x 4 kaarten om weg te geven. De actie wordt gehouden op het Instagram-accounts van OranjeHockey en hockey.nl. Ga naar onze accounts en volg OranjeHockey en hockey.nl om te weten hoe je de kaarten kunt winnen.

Spelregels winactie

Hieronder staan de actievoorwaarden voor de EK-winactie van hockey.nl.

 • De winactie is maar een dag. De actie eindigt op zaterdag 24 augustus om 23.00 uur.
 • Inzendingen die na dat tijdstip worden ingestuurd, dingen niet mee naar de prijs.
 • De winnaars worden gekozen door de redactie van hockey.nl.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Winnaars hebben tot 12.00 uur op zondag 25 augustus de tijd om zich te melden bij de redactie. Daarna staat het de redactie vrij om de prijs opnieuw weg te geven. De winnaar kan daarna geen aanspraak meer maken op de prijs.


6 Reacties

 1. circlestorm69

  Helaas alleen achter het doel. Maar ik neem aan dat er een hoop kaarten op andere plaatsen beschikbaar komen aangezien er geen Belgen in de finale staan. Die hebben geen interesse om een finale zonder te kijken. Zie hoe leeg de tribunes de afgelopen dagen waren!

 2. rancoburgzorg

  Ik lees hier en daar dat Hollanders zulke enorme hockeyfans zouden zijn. Of is Antwerpen te ver voor die volvo's? Ben benieuwd!

  1. Hans De Baijens

   We zullen eens zien hoeveel Rood er op de tribune zit morgen

  2. circlestorm69

   Jij bent er bij?

 3. Hans De Baijens

  Sorry Ik moet werken !

 4. adrievandeparel

  NEDERLAND zien winnen 14-0 van Rusland, supergoed, NEDERLAND zien winnen 8-0 van Engeland, supergoed, NEDERLAND gaat winnen van Duitsland, nog veel beter dan supergoed, SUCCES


Wat vind jij? Praat mee...