In holst van de nacht bij familie Verschoor: ‘Uiteindelijk toch compleet’

Familie Verschoor wil niets missen van de verrichtingen van Maria op de Olympische Spelen in Tokio. Ook al moeten zusje Julia en broers Jeroen en Vincent daar in de nacht voor opstaan. Dat gaat niet bij iedereen even eenvoudig.

Hemelsbreed wonen de broers en Julia in Rotterdam zo’n driehonderd meter van elkaar. Het drietal zoekt elkaar deze Spelen dan ook geregeld op om samen naar hun zus te kijken. Vincent had zich voor de halve finale tegen Groot-Brittannië wat verslapen en kwam halverwege het tweede kwart alsnog. Op dat moment stond het al 2-0 voor de Oranje Dames. Gelukkig was hij net op tijd om live de fraaie treffer van zijn zusje mee te maken. En dat werd zo gevierd:

De kwartfinale van de Oranje Dames tegen Nieuw-Zeeland keken we bij de Matla’s thuis. 


2 Reacties

  1. ronald

    Leuke serie! Hoop dat meer gezinnen volgen 😁

  2. SanderE

    “ Gelukkig zijn er nog de hockeydames. Je zal in Nederland alleen maar afhankelijk zijn van de grillen van het herenteam, dat zou niet best zijn. De Oranje dames is een team waar je als Nederlander trots op kunt zijn. “ @ RobV: Dat je een hoop frustratie en haat hebt was al duidelijk. Ik dacht alleen naar Caldas maar het blijkt dus nu naar het hele oranje herenteam. Hebben ze jou🤡 wat aangedaan?


Wat vind jij? Praat mee...