Doe mee aan de ‘Maartje Paumen bedankt-actie’

Dat Maartje Paumen stopt bij het Nederlands Elftal, kunnen wij als hockeyliefhebbers niet zo maar voorbij laten gaan. De voormalig aanvoerster heeft Oranje twaalf jaar lang met passie, inzet en heel veel doelpunten vertegenwoordigd. Daarvoor willen we haar met een speciale actie bedanken. Jij kunt meedoen en ook nog een Oranje-shirt of stick van Maartje winnen.

Wat is het idee? Stuur ons jouw afscheidsgroet, bedankje of speciale herinnering aan Maartje Paumen. Het liefst in een video, maar een foto, tekst of tekening mag ook. Wij verzamelen alles en geven deze namens heel Nederland aan Maartje. Je kunt je inzending mailen naar redactie@hockey.nl.

Win een Oranje-shirt of stick van Maartje

Wij zijn langs geweest bij Maartje en zij heeft drie Nederlands elftal shirts én een stick gesigneerd. Wil jij kans maken op een van deze prijzen, plaats jouw bericht aan Maartje dan op je eigen social media-kanaal en tag hockey.nl op of Facebook (@hockeynl), of Twitter (@hockey_nl) of Instagram (@hockeynlopinstagram).

De spelregels

Net als bij een hockeywedstrijd is het goed om bij deze actie vooraf de spelregels af te spreken.

 1. Om in aanmerking te komen voor de prijzen, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:
  • De inzendingen kun je insturen tot dinsdagavond 22 november 2016 om 22.00 uur.
  • Inzendingen die later binnenkomen, komen niet in aanmerking voor een van de prijzen.
  • Je moet je inzending mailen naar redactie@hockey.nl én delen op je eigen Facebook, Twitter of Instagram met hockey.nl daarin getagd.
 2. De redactie beoordeelt de inzendingen op originaliteit kiest de winnaars.
 3. De winnaars worden woensdag 23 november bekend gemaakt op hockey.nl en op de Twitter-, Facebook- en Instagram-accounts van hockey.nl. De winnaars krijgen ook een persoonlijk bericht via het social media-kanaal waarop zij het bericht hebben gedeeld.
 4. De winnaars hebben tot 30 november 2016 de tijd om zich te melden. De redactie van hockey.nl is daarna vrij om een andere winnaar te kiezen.
 5. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat vind jij? Praat mee...