Pro League-duels Oranje Dames tegen VS live op Ziggo Sport

De Oranje Dames hervatten de FIH Pro League komend weekend met een dubbel tegen Amerika. Het team van bondscoach Alyson Annan speelt vrijdag om 20.00 uur Nederlandse tijd het eerste duel in North Carolina. Zondag, ook om 20.00 uur, is de tweede wedstrijd in het Karen Shelton Stadium Chapel Hill. Ziggo Sport zendt beide wedstrijden live uit.  

Let op, de wedstrijd van vrijdag wordt alleen uitgezonden op Ziggo Sport Select. Het duel van zondag wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Om de wedstrijden te bekijken, heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Het is ook mogelijk om online de wedstrijd te bestellen en te kijken via Ziggo Sport. Je betaalt dan €3,99.

Liveblog op hockey.nl

Heb je geen gelegenheid om de wedstrijden live te kijken, volg dan de live-updates op hockey.nl. We houden je via ons liveblog van minuut tot minuut op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Verenigde Staten. Ook lees je hier een wedstrijdverslag van onze verslaggever, die na afloop ook de hoofdrolspelers interviewt.

Met dank aan Ziggo Sport kunnen wij op hockey.nl zowel zaterdag als zondag een ruime samenvattingen van de duels van de Oranje Dames laten zien.


8 Reacties

 1. Derrick Bijker

  Wat ontvangt hockey.nl nou voor het eindeloos vermelden achter welke betaalmuur deze wedstrijden te bekijken zijn? Mooie reclame-inkomsten neem ik aan?!

 2. Sjoerd Maresch

  Hoi Rick, Helemaal niks! Het is een servicebericht voor de mensen die willen weten op welke zender het Nederlands elftal wordt uitgezonden. Dat is week in week uit best een puzzel.. Scheelt voor jullie weer uitzoekwerk! ;-)

  1. Derrick Bijker

   Haha, daar ga ik met mijn vooroordeel.....Deksel op de neus!

 3. J.H.L.Janssen

  Wat triest ! Pro League dus niet op Ziggo Sport zoals in eerste aanleg wordt aangekondigd. Ja, op Ziggo Sport Select en Docu. Dat maakt het kijken naar hockey - überhaupt - in de toekomst in elk geval voor mij niet meer aantrekkelijk. Niet goed voor de sport overigens, maar dat had iemand al eerder opgemerkt

  1. Smartie71

   Gratis bij ziggo abo in combinatie met een Vodafone abo

 4. cmb-koning

  Dank je wel Hockey nl voor dit bericht. Teleurstellend wederom dat je als Ziggosport abonnementhouder dus niet kan kijken op zowel Ziggosport Extra als Ziggosport Docu zonder 2x e 3.95 te betalen. Wat was nou ook al weer de bedoeling van de Pro Leaque ? De hockeysport meer bekendheid geven om mede op deze wijze te voorkomen dat deze sport van de Olympische kalender verdwijnt. Wat doet de KNHB dus? De wedstrijden achter een betaalzender laten zetten zodat zo min als mogelijk kijkers kunnen kijken . Hartelijk dank KNHB ,zo wordt het nooit wat !Het wordt nu toch echt tijd dat jullie dit heroverwegen op korte termijn KNHB. Wanneer gaan jullie eens hierover communiceren KNHB? Marketingtechnisch is dit een aanfluiting alleen niet voor Ziggo Sport Totaal . Nogmaals dank Hockey nl voor jullie aandacht voor de (betaalde)popularisering van het internationale hockey via Ziggo Totaal . Ik raad de potentiele kijkers aan als alternatief voor e 3 per maand max een jaar abbonnement via VPN te nemen ,gratis kan tijdelijk ook . Je moet je dan wel even verdiepen in het hoe en wat van de VPN ( kost je 2 minuten) maar dan heb je ook wat en ben je van Ziggo en KNHB af! Anders moeten we het maar doen met een ruime samenvatting op Ziggosport of FIH site . Is nog een gelukje maar niet live !!

 5. patrick-kl

  Zonder ziggo zou de pro league helemaal niet op tv zijn 🤷‍♀️

 6. francakh

  Ik heb net $40 moeten neertellen voor B/R Live, dubbele van vorig jaar en de $40 was met 50% korting. Tja, moet er wat voor over hebben om bij te blijven ...


Wat vind jij? Praat mee...