Social Shuffles: Reacties op Oranje-pensioen Paumen

Meteen nadat het nieuws naar buiten kwam dat Oranje-captain Maartje Paumen een punt zette achter haar internationale carrière, stond haar telefoon roodgloeiend. Ál die lieve berichten van iedereen die haar complimenteerde met haar fantastische carrière. In deze Social Shuffles zetten we er een hele hoop op een rij. Van Oranje-speelsters, oud-Oranje-speelsters, hockeymannen, coaches, internationale speelsters en andere sporters. 

Oranje-speelsters

Natuurlijk lieten als eerste alle Oranje-speelsters en teammaatjes van Maartje Paumen van zich horen. Mooie plaatjes en teksten, waar de trots op hun captain vanaf straalt.

Oud-Oranje-speelsters

De voormalig Oranje-speelsters zijn Paumen ook nog láng niet vergeten.

Hockeymannen

En ook de hockeyende mannen hebben enkel lovende woorden voor Paumen.

Internationale speelsters

Paumen blijkt een inspiratie te zijn geweest voor veel hockey-internationals. Al probeerden ze haar op het veld zo veel mogelijk te vermijden..

Coaches

Of ze haar nu zelf ooit onder hun hoede hadden of niet, ook de hockeycoaches van Nederland spreken hun lof uit over de mooie carrière van de Oranje-captain.

Andere sporters

En het afscheid van Paumen reikt verder dan de hockeywereld. Van sprintkoningin Dafne Schippers, tot zeilster Marit Bouwmeester en oud-voetballer Pierre van Hooijdonk. Met de woorden van oud-judoka Edith Bos: Maartje bedankt! Maartje bedankt! Maartje, Maartje, Maartje bedankt!

https://twitter.com/edithbosch/status/798518416374112256


Wat vind jij? Praat mee...