Tientallen inzendingen en vijf winnaars actie ‘Maartje bedankt!’

Tientallen inzendingen hebben we ontvangen voor de actie ‘Maartje Paumen bedankt!’ Er zaten schitterende inzendingen tussen, dank daarvoor! Op basis van die inzendingen hebben we een compilatievideo gemaakt. De redactie van hockey.nl heeft de video hoogstpersoonlijk aangeboden aan Paumen, die een paar weken geleden bekend maakte te stoppen als Oranje-international.

De voormalige aanvoerster van Oranje reageert in het clubhuis van Den Bosch enthousiast op de video. ‘Ik vind het echt bijzonder hoeveel mensen de moeite hebben genomen om iets voor mij in te sturen. De video is geweldig geworden’, vertelt het strafcornerkanon. De oud-international, die 235 interlands speelde en daarin 195 keer scoorde, is sinds de bekendmaking bedolven onder de reacties. ‘De eerste dagen ontplofte mijn telefoon, maar ook in de periode erna heb ik veel aandacht gehad in de media. Echt ontzettend gaaf allemaal.’

Winnaars

De winnaars van de actie ‘Maartje Paumen bedankt!’ zijn bekend. Alina, Daniëlle, Kayla en Eveline ontvangen een gesigneerd Oranje-shirt. Rachel wint een gesigneerde stick. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.


Wat vind jij? Praat mee...