Drie oefenduels Oranje Heren Zaal in Olympos tegen Oekraïne

In aanloop naar het EK Zaal in Berlijn spelen de Oranje Heren Zaal drie oefenwedstrijden tegen Oekraïne in Sportcentrum Olympos in Utrecht. De toegang is gratis.

De eerste wedstrijd tussen beide EK-deelnemers is op vrijdag 3 januari om 12.00 uur. Later op de dag, om 15.00 uur, spelen de ploegen nog een keer tegen elkaar. Op zaterdag 4 januari volgt om 12.00 uur de derde en laatste confrontatie tussen Nederland en Oekraïne.

EK Zaal in Berlijn

Beide landen zijn in voorbereiding op het EK Zaal in Berlijn, dat op 17, 18 en 19 januari 2020 wordt afgewerkt in het Horst Korber Sportzentrum. De Oranje Heren, die in 2018 promoveerden uit de B-poule, zitten in een groep met Duitsland, Tsjechië en België. Oekraïne zit in de andere EK-poule met titelverdediger Oostenrijk, Polen en Rusland.

Speelschema Oranje Heren Zaal

Datum Wedstrijd
Vr 3 januari
12:00 uur Nederland – Oekraïne
15:00 uur Nederland – Oekraïne
Za 4 januari
12:00 uur Nederland – Oekraïne

5 Reacties

 1. Sjang Fijen

  Nou Marieke, gesterkt door je eerst geborene staat nu Oranje weer voor de poort. Ik wens jou en de meiden een fraai en sportief seizoen en wie weet komt er een medaille uit de hoge hoed. Veel plezier met de meiden van Oranje- zaalhockey. Echt. Knuf van Sjang

  1. SanderE

   Heren!

  2. hw

   Noem je de heren ‘meiden’ of heb je niet goed gelezen? :-)

  3. rdownunder

   Heren

 2. HarryDillerop

  En waarom lees ik nu niets over deze wedstrijden en de definitieve selectie op Hockey.nl?


Wat vind jij? Praat mee...