EK Indoor (H) in Praag vrijdag van start

Na het behalen van de Wereldtitel in 2015, proberen de Nederlandse zaalhockeyers een jaar later om ook – voor het eerst in de geschiedenis – de Europese titel te bemachtigen op het EK Indoor in Praag. Dat moet in een tijdsbestek van 3 dagen gebeuren. Vrijdag 15 januari staan er 2 poulewedstrijden voor Oranje op het programma: om 12.20 uur tegen Zweden, 6 uur later is Oostenrijk de tegenstander.

Schema

Zaterdag 16 januari om 12.30 uur spelen de Oranje Heren Zaal hun laatste poulewedstrijd tegen gastland Tsjechië. Als Nederland bij de beste 2 in de poule eindigt, speelt het later op de dag de halve finale. Op zondag 17 januari om 14.30 uur is de finale.

Bekijk hier het volledige schema van de EuroHockey Indoor Championships. Hier verschijnen de uitslagen van alle wedstrijden. Onderaan deze pagina vind je ook alle berichtgeving over het EK. Hockey.nl doet vanuit Praag verslag van de prestaties van Oranje.

Livestream

De Tsjechische organisatie verzorgt ook een livestream, op alle dagen van het toernooi. De wedstrijden zijn live te volgen vanaf deze pagina.

Lees ook


Wat vind jij? Praat mee...