E-Hockeyer Bastiaan droomt van Paralympische Spelen

Het E-Hockey in Nederland ligt door corona stil. De fanatieke spelers en speelsters wachten net als een groot gedeelte van de sporters van Nederland op betere tijden waarin ze weer vol overgave het veld op kunnen.  Een van die bevlogen spelers is Bastiaan van der Werff, speler en aanvoerder bij Omnivereniging De Pont.  

E-hockey speelt in het leven van Bastiaan een belangrijke rol. Om erachter te komen hoe belangrijk, hoe hij zijn sport beleeft, wat zijn ambities zijn en om een inkijkje in de wereld van het E-Hockey te krijgen volgden we Bastiaan afgelopen seizoen tijdens een wedstrijddag op de voet.

Start de video en maak kennis met E-Hockey en de bevlogenheid van Bastiaan van der Werff!

ParaHockey voor iedereen!

E-hockey is rolstoelhockey in elektrische rolstoelen. E-hockey wordt gespeeld door mensen die in het dagelijkse leven afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel en/of fysiek niet in staat zijn aan H-hockey deel te nemen. E-hockey is praktisch de enige sport waar sporters in een elektrische rolstoel in teamverband aan deel kunnen nemen. Alle informatie over de E-hockey competitie vind je onder Competitie aanbod Parahockey.


2 Reacties

  1. mennoboermans

    Mooi Bastiaan, blijf werken aan je droom en we gaan het e-hockey volgen 💪

  2. IRealyliketodance

    ❤️


Wat vind jij? Praat mee...