Oranje Heren tegen India live op Ziggo

Beide interlands van het Nederlands elftal dit weekend komen live op televisie. Ziggo Sport zendt de Pro League-confrontaties van de Oranje Heren in Rotterdam tegen India live uit.

Oranje deelt de koppositie in de Pro League met België. Wel hebben de Red Lions twee wedstrijden meer gespeeld dan de ploeg van bondscoach Jeroen Delmée. Afgelopen zondag leed Nederland voor het eerst sinds de aanstelling van Delmée een nederlaag. Tijdens het tweeluik met India krijgt Oranje de kans een gat met België te slaan. De olympisch kampioen sluit dit weekend de Pro League-campagne af met een dubbele ontmoeting met Engeland.

Zaterdag begint de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen India om 16.30 uur. Vanaf dat tijdstip is het duel rechtstreeks te volgen via het reguliere Ziggo Sport-kanaal ‘kanaal 13’ en via Ziggo Sport Voetbal. Zondag zendt de omroep ook de tweede wedstrijd vanaf 16.30 uur uit op Ziggo Sport Voetbal.

Lachende gezichten bij de Oranje Heren na de 2-1 van Steijn van Heijningen tegen Argentinië (3-1 winst) begin juni. Foto: Willem Vernes

Liveblog op hockey.nl

Alle duels van Oranje zijn ook te volgen via het liveblog van hockey.nl. Direct na het laatste fluitsignaal is het wedstrijdverslag te lezen. Later volgen de interviews en de samenvatting.


1 Reactie

  1. RobDux

    Waarom zijn in godsnaam de landskampioenschappen jeugd niet bij gehouden? Wat zijn de uitslagen? Hoe gingen de wedstrijden vandaag? A, B en C moesten vandaag spelen. Helemaal niks…!


Wat vind jij? Praat mee...