10.000 Indiase kinderen veroveren de harten van Oranje

Het Nederlands elftal maakte vrijdagmorgen in Bhubaneswar een uitstapje om nooit te vergeten. De selectie van bondscoach Max Caldas bezocht het indrukwekkende Kalinga Institute of Social Science. Een organisatie in Bhubaneswar die op hun campus met hart en ziel gratis onderwijs, medische hulp, voedsel en onderdak biedt aan maar liefst 27.000 van de allerarmste kinderen uit de regio.

In 2017 bezocht de Dalai Lama het bijzondere complex. Vrijdag was het de beurt aan Oranje. Bekijk hierboven de reportage over de bijzondere ontmoeting tussen Oranje en de meer dan tienduizend dolenthousiaste Indiase kinderen!


7 Reacties

 1. bartherklots

  Zou een mooi gebaar geweest zijn, als de KNHB namens de spelers een donatie hadden gedaan!

 2. cmb-koning

  Mooie reportage . Goed gedaan Oranje . en Bart als jij nou eens vanuit jouw hart een donoractie begint..............

 3. vakantie

  Misschien heeft de KNHB dat ook wel gedaan.. zou zo maar kunnen hè

 4. Runa Honig

  Als je ziek wil worden, moet je tussen de kinderen gaan zitten. Onprofessioneel en slecht getimed, doe deze waardevolle ontmoeting gewoon na afloop van het toernooi.

  1. f-j-bovelander

   Wat een onzin. Prachtige actie van de heren en bind. Ik doe al jaren projecten met kinderen in India. Wordt niet ziek maar beter van! Ook tijdens toernooi zoals Billy aangeeft.

 5. Runa Honig

  Tja, wie ben ik om meneer Bovelander tegen te spreken.....

 6. vostammer

  Die stomverbaasde blikken van die gasten als ze door India lopen. En maar als een dommige toerist foto’s schieten. Want de wereld is voor hen niet groter dan Amerikaanse series en Ronnie Flex? En dit zou dan de hoogopgeleide elite van Nederland moeten zijn. Tjeezus.


Wat vind jij? Praat mee...