Alyson Annan vanmiddag live op Instagramkanaal FIH

Alyson Annan, de succesvolle bondscoach van de Oranje Dames, is vanmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op het Instagramkanaal van de Wereldhockeybond FIH. Annan zal in gesprek met mediacoördinator Richard Stainthorpe een half uur lang terugblikken op het hockeyjaar 2019.

Aanleiding voor het interview met Annan is de winst van de FIH Pro League, vandaag precies een jaar geleden. In het Wagener Stadion versloegen de Oranje Dames Australië via shoot-outs. Na zestig minuten hadden beide ploegen elkaar op 2-2 gehouden. In de shoot-outs maakte Lauren Stam de winnende goal voor Nederland, dat daarmee de allereerste editie van de nieuwe landencompetitie won.

Op verzoek van de FIH heeft Annan vier belangrijke momenten uitgekozen uit het succesvolle jaar 2019. Behalve de Pro League wonnen de Oranje Dames dat jaar ook het EK in Antwerpen. Daarmee steeg het aantal opeenvolgende gewonnen eindtoernooien onder leiding van Annan naar zes. Eerder pakte Oranje ook de eindzege op het EK 2017 in Amstelveen, de Hockey World League van 2017 in Auckland, het WK 2018 in Londen en de Champions Trophy 2018 in Changzhou.

Ook te zien via Oranjehockey

Annan schakelt voor het interview live in via het Instagramkanaal van Oranjehockey. De ruim 64.000 volgers van dat account krijgen automatisch een melding wanneer de live-uitzending begint.


2 Reacties

  1. RobV

    Prutswerk van de FIH helaas, niet professioneel gedaan. Matige en steeds weer wegvallende verbinding waardoor kijken (en luisteren) bijna niet mogelijk is.

  2. jonathan

    Helemaal mee eens. Was een aanfluiting


Wat vind jij? Praat mee...