Argentinië-Oranje Dames op Ziggo kanaal 14, Heren op Ziggo Sport Extra

Dit weekend kunnen de hockeyliefhebbers zich voor de buis nestelen, als de Oranje Dames en Heren het in de Pro League twee keer in Buenos Aires opnemen tegen het altijd sterke Argentinië. De wedstrijden van de Oranje Dames zijn zaterdag- en zondagnacht op het open Ziggo Sport kanaal 14 te zien.

De wedstrijden van de Oranje Heren zijn op het kanaal Ziggo Sport Extra te bekijken of te bestellen voor €3,99. hockey.nl is in Buenos Aires voor live-updates, wedstrijdverslagen en interviews.

De uitzendtijden:

Zaterdagavond/nacht 15 februari

Argentinië – Oranje Heren 22:00 (Ziggo Sport Extra, liveblog hockey.nl)
Argentinië – Oranje Dames 00:30 (Ziggo Sport kanaal 14, liveblog hockey.nl)

Zondagavond/nacht 16 februari

Argentinië – Oranje Heren 22:00 (Ziggo Sport Extra, liveblog hockey.nl)
Argentinië – Oranje Dames 00:40 (Ziggo Sport kanaal 14, liveblog hockey.nl)

De wedstrijden van de mannen worden alleen uitgezonden op Ziggo Sport Extra. Om die wedstrijd te bekijken, heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Het is ook mogelijk om online de wedstrijd te bestellen en te kijken via Ziggo Sport. Je betaalt dan €3,99.


2 Reacties

  1. robvisser

    Het wordt wel behoorlijk laat, tenminste als je beide wedstrijden wilt zien. Jammer dat Eva de Goede niet kan meedoen. Het scheelt wel natuurlijk, al mag het niet van een enkele persoon afhangen. De Oranje dames moeten dat kunnen oplossen. En de heren zullen echt aan de bak moeten, vorig jaar was het geen succes daar.

  2. bombaliali

    Weet iemand overigens waarom Peillat (nog steeds) ontbreekt bij Argentinië?


Wat vind jij? Praat mee...