Bakker boos na 4-4: ‘Met deze ploeg moeten we winnen’

Het op voorhand veel sterker geachte Oranje kwam zaterdag in het eerste Olympisch kwalificatieduel tegen Pakistan niet verder dan een 4-4 gelijkspel. Direct na afloop van het duel in het Wagener Stadion gaven aanvoerder Billy Bakker en keeper Maurits Visser hun reactie voor onze camera.

Hoe kijken zij aan tegen het spel wat de Pakistanen op de mat legden en wat is hun verklaring voor de vier corners die de Pakistanen uit zes pogingen scoorden? En, wat is er voor nodig om zondag in het tweede duel de Olympische Spelen van Tokio veilig te stellen?


7 Reacties

 1. stekel

  enig mededogen mag. Je hebt klote gespeeld en dan krijg je dit soort vragen te beantwoorden. Prima gedaan mannen, nette beantwoording. morgen er op klappen.!

  1. Baars2353

   Het wordt tijd dat we afscheid nemen van Caldas, we hebben beste spelers ter wereld en bakken keer op keer niets klaar!

 2. Runa Honig

  Stom om het zover te laten komen. Nu wordt het een mentaal spelletje en dan gaan er andere krachten spelen.

 3. Nvanas012

  Wat een houding

 4. frankvansprang

  Nederland heeft Pakistan onder schat en bepaalde spelers die het team moeten dragen heb ik niet gezien en eerlijk is eerlijk Pakistan had n fantastische corner zullen 2e wedstrijd uit ander vaatje moeten tappe

 5. Alsjeopgoalmiktkanjenooitmissen

  Vermoeiend... is toch gewoon duidelijk dat bakker niet meer goed genoeg is om deze ploeg te dragen! Bizar dat dit team maar zo door sijpelt en elke keer weer zegt dat het niet kan en mag om zo te spelen maar toch gebeurd het elke keer weer! KNHB doe iets en verander iets nu het nog kan. Wat een bar slechte wedstrijd btw.

 6. ERHO

  Het blijft bijzonder dat Caldas met dit veteranen team blijft spelen. Resultaten uit het verleden.... Er loopt in Nederland genoeg hockey talent rond om een aantal spelers te vervangen door jongere eagere spelers. Maar de vraag is of deze talenten voldoende in beeld zijn bij de bondscoaches.


Reacties op dit bericht zijn gesloten.