Beide halve finales van het WK live te zien op Ziggo Sport

Het beslissende weekend van het WK is aangebroken. In Terrassa worden de prijzen verdeeld tussen de vrouwenteams van Nederland, Argentinië, Australië en Duitsland. De halve finales, finale en de wedstrijd om de derde plek worden live uitgezonden op Ziggo Sport.

Oranje speelt vanavond een ouderwets met-het-boord-op-schoot-duel. De ploeg van bondscoach Jamilon Mülders slaat om 18.30 uur af tegen Australië, dat net als Nederland al z’n wedstrijden won op dit WK. Een half uur voor aanvang kan je al terecht bij Ziggo Sport, waar op het gratis kanaal 14 de voorbeschouwing begint. Als toetje van de avond volgt op hetzelfde kanaal de tweede halve finale, tussen Duitsland en Argentinië. Zij beginnen om 21.30 uur, een kwartier van tevoren schakelt Ziggo al naar het olympisch stadion van Terrassa. Beide wedstrijden zijn overigens ook te zien op Ziggo Sport Select.

Oranje op de laatste training voor de halve finale. Foto: Willem Vernes

Laat in de avond – om 23.32 uur – zendt de NOS op Nederland 1 een uitgebreide samenvatting uit van Nederland-Australië. Deze compilatie is ook terug te vinden op de site en de app van de omroep. Vanaf 19.00 uur zijn op Radio 1 ook flitsen te horen bij Langs de Lijn.

Vanzelfsprekend geeft ook hockey.nl acte de présence bij de ontknoping van het WK. We doen met veel plezier en genoegen verslag van deze fraaie hockeydag. Dat houdt in dat we een half uur voor de wedstrijden een liveblog de wereld inslingeren, waardoor je constant op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Direct na afloop kan je een wedstrijdverslag vinden op onze site en app. Daarop volgen ook op reacties met alle relevante betrokkenen, in beeld en tekst.

 

 


Wat vind jij? Praat mee...