Beslissende duels Oranje zaterdag live bij Ziggo, zondag bij NOS

De beslissende olympische kwalificatieduels van Nederland tegen Pakistan zijn dit weekend live op televisie. De wedstrijd van zaterdag is rechtstreek te zien bij Ziggo, het duel van zondag is vanaf 16.00 uur te zien in het Studio Sport-programma op NPO1. Ook hockey.nl is beide dagen aanwezig in het Wagener Stadion om je via ons liveblog op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen tijdens deze cruciale duels.

Ziggo zendt zaterdag uit via Ziggo Sport Extra en het voor Ziggo-abonnees gratis kanaal 13, omdat op Ziggo Sport kanaal 14 de kwalificatie van de Formule 1 te zien is. De uitzending start om 15.55 uur. De presentatie is in handen van John van Vliet, Jaques Brinkman verzorgt rond het duel de analyses. In de Studio Sport-uitzending van zaterdagavond laat de NOS een samenvatting van Nederland – Pakistan zien.

Zondag live NOS

Zondag valt de beslissing in de strijd om het olympische ticket. De NOS is er om 16.00 uur bij vanaf de eerste afslag. Beelden van die wedstrijd toont Ziggo ’s avonds vanaf 23.45 uur (na de Grand Prix van Mexico). In die uitzending van Hoofdklasse Hockey, waar wederom Jacques Brinkman als analist aanwezig is, zijn ook de samenvattingen te zien van de wedstrijden in de Livera Hoofdklasse Hockey die zondag worden gespeeld.

Ook hockey.nl is aanwezig bij wedstrijden in de Hoofdklasse Dames. We doen in het liveblog verslag van Amsterdam tegen Oranje-Rood, Laren – Den Bosch en hdm – Victoria. In de Promotieklasse bezoeken we bij de heren de topper hdm – Nijmegen.

 

 


Wat vind jij? Praat mee...