Shoot! LIVE – Kijk de eerste CT-uitzending terug

De Rabobank Champions Trophy 2018 begint vandaag vanaf 12.00 uur met Shoot! Live, dat hieronder terug te kijken is en op ons YouTube-kanaal. Te gast zijn analist Rob Reckers en record-international Teun de Nooijer. Zij bespreken met presentator Jeroen Mansier de verwachtingen voor deze laatste Champions Trophy. 

Vandaag staan op het programma India – Pakistan, Nederland – Argentinië en België – Australië. Het duel Nederland tegen Argentinië is vanaf 16.00 uur live te zien op NPO2. Vanaf 15.45 uur kijken we op hockey.nl live vooruit op het duel met bondscoach Max Caldas.


5 Reacties

 1. bombaliali

  Waar zijn de andere wedstrijden te zien?

 2. patrick-kl

  Wil heel graag India - Pakistan zien, waar?

 3. Eko1001

  Waarom heeft de NOS van alle toernooien waaraan Nederland meedoet de uitzendrechten, waardoor van het toernooi bijna niets te zien is dan alleen de Nederlandse wedstrijden. En van deze wedstrijden is het commentaar niet om aan te horen, zo zalvig. Stop aub met deze constructie. Dan is er via de vrije kanalen meer hockey te zien via YouTube kanalen.

 4. sarahk

  Via hotstar.com kan je alle wedstrijden kijken, het is een site uit India, dus je hebt wel een VPN-verbinding nodig! Maar daar zijn gratis apps voor!

 5. luchtisblauwgrasisgroen

  Zo teleurstellend dat de laatste CT in eigen land geen eens live online te zien is..! @hockey.nl hebben jullie dit niet zien aankomen?


Wat vind jij? Praat mee...