De Dubbel: kijk jij dinsdagavond naar het voetbal en het hockey?

De sportliefhebber kan dinsdagavond zijn geluk niet op. Die avond staat namelijk compleet in het teken van Oranje. Want niet alleen de Nederlandse voetballers komen in actie op het EK, ook ‘onze’ hockeyers spelen die avond, tijdens de Pro League. Een Oranje-dubbel dus, waar je ook nog een mooie prijs mee kan winnen. 

Dus zit jij dinsdag toch al in de Oranje-shirt op de bank? Of met vrienden voor de buis? Mooi. Dan kan je net zo goed even blijven zitten. Het voetbal begint om 18.00 uur en fungeert als ideaal voorprogramma voor het hockey. Na Nederland – Oostenrijk zit je perfect klaar voor de Oranje Heren, die het om 20.00 uur opnemen tegen de Belgen.

De voetbalmannen strijden voor de eerste plek in de poule, maar ook de Oranje Heren hebben nog wat om voor te spelen. Zij strijden in aanloop naar de Olympische Spelen nog altijd om de Pro League-titel. De prijs die ze vorig jaar ook wonnen. De wedstrijd is helemaal gratis te volgen via hockey.nl/live.

Kijk, stuur en win!

Kijk jij naar De Dubbel? Deel dat met ons. Deel jouw originele foto of video als supporter en maak kans op een gloednieuw Oranje-shirt. Een hockeyshirt, uiteraard. Insturen kan per WhatsApp (+31 6 57862503), mail of DM. Vermeld daarbij je naam en vanaf welke locatie jij Oranje aanmoedigt. Wij zijn benieuwd naar alle inzendingen!

Aanvoerder Xan de Waard heeft flink wat voetbal-skills. Foto: Koen Suyk

 


4 Reacties

 1. ruud-stork

  Ik heb het gevoel dat de Pro League helemaal niet zo leeft. Er zijn weinig mensen die ik er enthousiast over hoor praten en helemaal niet dat het spannend is. Het zal best wel weer een feestje worden hoor met Stokkie en leuke deuntjes voor de kleintjes. Parijs daar gaat het om het echie!

 2. petrateunissen

  Waar kijk je dat dan?

 3. Redactie hockey.nl

  De wedstrijden van Oranje kijk je allemaal (gratis) op hockey.nl/live. Het hele programma vind je hier: https://hockey.nl/nieuws/oranje-dames/kijk-vanaf-zaterdag-live-de-pro-league-op-hockey-nl/

  1. DaanvanStraaten

   Pro League; Door de strot geduwd fenomeen! De internationale kalender is al vol genoeg. Onvoorstelbaar dat er zo veel mensen naar komen kijken. Mooi voor de organisatoren, maar onbegrijpelijk.


Wat vind jij? Praat mee...