‘De Stick van… Robbert Kemperman’ Hoeveel sticks verbruikt hij?

Altijd al alles willen weten over de stick van Robbert Kemperman, speler van de Oranje Heren? In ‘De Stick van…’  vertelt Kemperman je het verhaal van zijn stick. Waar speelt hij nu mee en welke stick uit zijn carrière is hem het meest dierbaar? Welke band heeft hij met zijn sticks, hoeveel gaan er per seizoen doorheen en wat doet hij met zijn oude sticks? 

 


4 Reacties

 1. jehofa95

  Mooie speler deze man. Wel enigszins ironisch dat Oranje hem niet op het EK selecteert maar hem wel laat opdraven als er goede sier gemaakt kan worden voor een van de sponsoren.

  1. lexi-b

   Kemperman wordt gesponsord door Adidas, dit staat waarschijnlijk gewoon in z'n contract en is in dat geval werk. Heeft verder nix met selectie te maken.

 2. jehofa95

  Tuurlijk zal het te maken hebben met het feit dat Kemperman door Adidas gesponsord wordt (ze zullen waarschijnlijk De Wijn niet over zijn Osaka stick laten vertellen), maar het is overduidelijk een serie die samen met de Bond wordt gemaakt (die ook door Adidas gesponsord worden. anders zou Kemperman niet in TeamNL kledij staan in het Wagener (het Nederlands hockeystadion) in een filmpje wat verschijnt op het platform van de KNHB. Adidas en de KNHB zullen inderdaad vast regels hebben mbt sponsoren en de mogelijkheid om internationals daarvoor te laten opdraven, maakt het verder niet minder ironisch.

 3. conegut

  Is dit dan het laatste optreden van Kemperman in oranje ?


Wat vind jij? Praat mee...