Duels Oranje-België live bij Ziggo, second screen bij hockey.nl

Bij de Pro League-wedstrijden van Oranje tegen België zijn vrijdag (18.30 uur) en zondag (14.00 uur) geen toeschouwers toegestaan, maar als je Ziggo Sport, hockey.nl en OranjeHockey volgt hoef je helemaal niets te missen. Ziggo Sport zendt beide duels live uit, via hockey.nl krijgt je de hoogtepunten en extra informatie, daarnaast geeft het Instragram-account van OranjeHockey je een uniek kijkje achter de schermen en brengt je dicht bij de Oranje-spelers.

Het debuut van Jeroen Delmée als bondscoach van het Nederlands Elftal begint vrijdagavond om 18.30 uur. Maar in de aanloop naar het duel is er al genoeg te zien van Oranje. Bijvoorbeeld via Ziggo Sport dat vanaf 18.25 uur een voorbeschouwing brengt op het treffen met de olympisch kampioen met presentator John van Vliet en oud-international Kim Lammers. Dit duo verzorgt ook tijdens de wedstrijd het commentaar. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen de wedstrijd live volgen via Ziggo Sport Select.

Het liveblog van hockey.nl is vrijdag al om 18.00 uur actief, waarin we met statistische gegevens en toffe wetenswaardigheden vooruitblikken op dit naar verwachting spectaculaire duel. Oranje treedt vrijdagavond aan met liefst zes debutanten.

Kim Lammers, assistent-coach van Amsterdam, is vrijdag en zondag co-commentator bij Oranje tegen België. Foto: Koen Suyk

Volg OranjeHockey

Al bij aankomst bij het Wagener Stadion worden de spelers en staf van Nederland opgewacht door de crew van OranjeHockey, die vanaf dat moment elke stap van ze op de voet volgt. Kijk hoe de spelers zich prepareren en de warming up doen tijdens de eerste officiële interland na de Olympische Spelen.

Jeroen Delmée maakt vrijdag zijn debuut als bondscoach van Oranje. Foto: Koen Suyk

 

Na afloop van de wedstrijd vind je op hockey.nl een wedstrijdverslag en interviews met de hoofdrolspelers. Ook bij de Ziggo komen spelers en coach van Nederland na de wedstrijd uitgebreid aan het woord. Een samenvatting van de wedstrijd is vrijdagavond al te zien op hockey.nl.

Zondag live via Ziggo kanaal 13

Op zondag begint de laatste interland van Oranje dit kalenderjaar om 14.00 uur. Ook dan is de wedstrijd weer bij Ziggo te zien. Alleen niet bij Ziggo Sport, maar op het voor Ziggo-abonnees gratis kanaal 13. Abonnees met een Ziggo Sport Totaal abonnement kunnen het duel volgen via Ziggo Sport Docu.

Hockey.nl en OranjeHockey pakken zondag ook weer volop uit om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.


Wat vind jij? Praat mee...