Duels Oranje in Duitsland vanavond live bij Ziggo op kanaal 13

De Pro League-wedstrijden van de Oranje Dames en Oranje Heren in en tegen Duitsland zijn vrijdagavond live te zien bij Ziggo. Abonnees van Ziggo kunnen kijken op het gratis kanaal 13 en niet, zoals meestal, op Ziggo Sport-kanaal 14. Voor Ziggo Sport-abonnees zijn de wedstrijden op Ziggo Sport Select (dames) en Ziggo  Sport Docu (mannen). De Oranje Dames slaan in Mönchengladbach af om 18.15 uur, de Oranje Heren om 20.45 uur.

Ook via hockey.nl zijn de Pro League-wedstrijden van de Oranje Dames en Oranje heren op de voet te volgen. Vanaf 18.00 uur houden onze verslaggevers vanuit het SparkassePark in Mönchengladbach jullie via het liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen met updates, foto’s en video’s. Direct na afloop staat er een wedstrijdverslag op hockey.nl en tonen we de reacties van de Oranje-spelers en -speelsters.

Instagram OranjeHockey

Volg ook de social media-kanalen van OranjeHockey. Via de stories en posts op Instagram tonen we ook live foto’s en video’s vanuit het stadion. Volg dus Oranje Hockey op Instagram.

 


Wat vind jij? Praat mee...