Eindexamenkandidaten opgelet: adidas beloont jullie diploma

Eindexamenkandidaten opgelet! Krijg jij morgen dat verlossende telefoontje van jouw school met het bericht dat je bent geslaagd? Dan betekent dat natuurlijk dat je je welverdiende diploma eindelijk in de tas hebt en dat het tijd is voor een prachtig feest. Maar er is meer.

Met jouw diploma op zak maak je namelijk vanaf woensdagmiddag ook nog eens kans op een rijkelijk gevuld prijzenpakket van adidas! En het kan ook zo maar zijn dat er binnenkort twee internationals voor je deur staan om je te feliciteren met je slagen en je te overladen met prachtige prijzen, waaronder een gesigneerd Oranje-shirt en de nieuwe Fabela X.

Internationals op bezoek

Want niemand minder dan Oranje-spelers Eva de Goede, Xan de Waard, Robbert Kemperman en Valentin Verga gaan de komende week het land in om geslaagden extra in het zonnetje te zetten.

Wil jij nou kans maken op een exclusief bezoekje van deze Oranjehelden en zie je een bomvol prijzenpakket van adidas wel zitten? Hou dan vanaf woensdag goed onze Instagram, Facebook-pagina en website in de gaten en bekijk de video’s. Eva, Xan, Robbert en Valentin leggen dan precies uit wat je moet doen. Veel succes en vooral plezier!

Kleine hint: zorg dat je je vlaggenmast al klaar hebt liggen en laad de batterij van je telefoon of fototoestel alvast op!

Xan de Waard - Eindexamens - Over een paar uur meer

 


Wat vind jij? Praat mee...