Eva de Goede: ‘Argentinië uit is altijd een gekkenhuis’

Het schitterende Buenos Aires is het decor voor de volgende halte van de Pro League. Op deze locatie spelen de Nederlanders aankomende zondag wellicht één van de spectaculairste wedstrijden uit de serie. De Oranje Dames speelden woensdag een oefenwedstrijd tegen Duitsland, de Oranje Heren hadden in de hitte een serieuze training met kleine partijtjes.

Terwijl de Nederlanders woensdag hun oefenwedstrijd en trainingssessie afwerkten werd er nog hard gewerkt om het stadion klaar te maken voor de ontmoeting tussen beide landen. Na de training vroegen we aanvoerders Eva de Goede en Billy Bakker hoe zij uitkijken naar het heerlijke affiche tegen Argentinië. De wedstrijd is al dagen uitverkocht.


3 Reacties

 1. vostammer

  Wordt gespeeld in Cenard in Buenos Aires. Capaciteit 2250 toeschouwers. En dat in een stad met 14 miljoen inwoners. Hoe serieus is dit nog?

  1. peterpost1

   1. Er is plaats voor ruim 4.000 mensen. 2. En dat in een stad van 14 miljoen inwoners... Wat is dit een debiel argument.

  2. francakh

   Ben wel eens met het feit dat we voor 1 wedstrijd naar de andere kant moeten vliegen om vervolgens in een klein stadium te spelen (onder het mom om de sport te laten groeien) wel een “missed opportunity” is ...


Wat vind jij? Praat mee...