Finaledag Grand Final dames in Wagener al uitverkocht

De finaledag van de Grand Final voor dames, op zaterdag 29 juni, is al uitverkocht. Alle 6.500 kaarten in het Wagener Stadion zijn aan de man gebracht. Wie de Oranje Dames aan het werk wil zien tijdens de Grand Final, kan nog terecht op donderdag 27 juni wanneer de halve finales worden gespeeld. 

Het speelschema voor de halve finale is inmiddels door de FIH vastgesteld. De eerste halve finale tussen Argentinië en Australië wordt gespeeld om 17.15 uur. De Oranje Dames staan in de tweede halve finale tegen Duitsland. Die wedstrijd start om 20.00 uur.

Een dag later staan de halve finales voor de mannen op het programma, met daarbij ook de Oranje Heren. Het exacte speelschema is nog niet bekend, omdat de laatste beslissingen in de Pro League Heren dit weekend pas vallen. De FIH heeft inmiddels wel besloten dat het Nederlands elftal op vrijdagavond om 20.00 uur speelt.

Kaarten bestellen

De Oranje Dames en Oranje Heren spelen dit weekend hun laatste poulewedstrijd in de FIH Pro League. De mannen van bondscoach Max Caldas zaterdag om 15.00 uur en de dames van Alyson Annan zondag om dezelfde tijd. Beide wedstrijden worden ook in het Wagener Stadion gespeeld.

Kaarten voor de laatste Pro League-duels en de Grand Final zijn te bestellen via fihproleague.nl.


Wat vind jij? Praat mee...