Hertzberger na goals in jubileumduel: ‘Hier staat een trots man’

Jeroen Hertzberger speelde donderdagavond in de Pro League-wedstrijd tegen Groot-Brittannië (3-1 winst) zijn 250e interland voor de Oranje Heren. De aanvaller van Rotterdam bekroonde zijn jubileumduel met twee doelpunten en werd na afloop uitgeroepen tot man of the match. Een reactie van Hertzberger. Bondscoach Max Caldas blikte terug op het tweeluik met de Britten.

Hertzberger is pas de elfde international bij de Heren met minstens 250 caps achter zijn naam. Marc Delissen, Guus Vogels, Sander van der Weide, Robert van der Horst, Stephan Veen, Cees Jan Diepeveen, Erik Jazet, Jacques Brinkman, Jeroen Delmee en Teun de Nooijer gingen hem voor.

Hockey.nl nam een duik in de cijfers en maakte onderstaande graphic rond de mijlpaal van Hertzberger. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.


4 Reacties

 1. Eelco Houwink

  Topper en vreemd dat hij Caldas opnieuw moest overtuigen want hij hoort gewoon in dit rijtje thuis !

 2. unplugged

  Gefeliciteerd Jeroen je hebt het verdient , deze wedstrijd zal je altijd bijblijven , zeker door de winst en je 2 doelpunten . Maar zijn er geen meer internationals met 100 caps ?

 3. nuchterrr

  een relaxte ,wijze Coach, Bekwame trainer coach die de spelers de keuze geeft in Taktisch opzicht ,sympathieke man en neemt het ook nog op voor de Hoofdklasse ,Klasse Caldas ik weet zeker dat die jongens een geweldige leuke en goede tijd meemaken in Oranje wat het uiteindelijk resultaat ooki is ze gaan er met veel plezier op terugkijken !

 4. unplugged

  Nuchterrr ............. ben je wel nuchter ?


Wat vind jij? Praat mee...