Hertzberger ontevreden over scherpte in Oranje-afronding

De Oranje Heren verloren dinsdagavond op eigen bodem in de Pro League met 0-1 van Duitsland. Waarom ging het mis tegen de oosterburen? Volgens Jeroen Hertzberger zat het hem in de scherpte in de afronding van Oranje.

Ook laat Hertzberger zich uit over de wisselende samenstellingen waarmee Nederland in de Pro League acteert. Sander Baart legt voor de camera uit waarom hij in het tweede kwart de wedstrijd moest verlaten en vertelt hoe hem het spelen op het middenveld bevalt vanaf het moment dat bondscoach Max Caldas hem daar sinds de Pro League opstelt.

Florian Fuchs, die namens de Duitsland de 0-1 maakte, laat ook zijn licht schijnen op de ‘burenclash’ en op de naderende start van de Hoofdklasse.

Bekijk de video!


5 Reacties

 1. rancoburgzorg

  De tegenstelling van een Hertzberger die de PL hoger schat dan de competitie, en Fuchs die het onbegrijpelijk vond dat er 4 maanden geen Hoofdklasse was, en vreselijk veel zin heeft weer te beginnen.

 2. Runa Honig

  Niemand lijkt zich echt druk te maken over deze nederlaag, tevredenheid overheerst. Natuurlijk weer dat geweldige proces! Hoezo zelfreflectie? Gelukkig hadden we Ajax vanavond.......

 3. haags-hopje

  En de tegenstelling tussen de bescheidenheid van Fuchs en de zelfingenomenheid van Hertzberger...

 4. Mark Bouwman

  Zo, formule uitgewerkt. Nederlands team maakt niets meer klaar, spelers kennelijk niet beschikbaar, HK gaat naar de "kl*ten" en de verantwoordelijken komen overal mee weg onder het mom van opleiden, testen, proberen. Als het Ned XI overal zo ontwrichtend op werkt, kan daar maar één ding tegenover staan. Er moet weer gewonnen worden. Dat gaat ooit weer lukken, maar dan alleen met de sterkst mogelijke formatie. En de Pro League: een compleet megalomaan wangedrocht. Tijd dat de FIH "miljardairs" heel snel bij zinnen komen voordat alles kapot wordt gemaakt.

 5. vostammer

  De Duitsers, en ook Fuchs, zijn wel klaar met FIH‘s Pro Liga. Die Witz in Argentinie zijn ze nog niet vergeten.


Wat vind jij? Praat mee...