De finales! Zo volg je Oranje in de EK-finale tegen Engeland

Op het Europees kampioenschap in Mönchengladbach worden zondag de laatste prijzen verdeeld. Zaterdag grepen de Oranjevrouwen het EK-goud, zondag spelen de mannen hun eindstrijd tegen Engeland.

Die wedstrijd is te zien bij de NOS, dat Oranje al het hele toernooi op de voet volgt. De herenfinale begint om 15.00 uur, de voorbeschouwing begint om 14.45 uur op NPO2. De wedstrijd is ook live te zien op NOS.nl en in de NOS-app. Het commentaar is in handen van Phillip Kooke.

Vreugde bij de Oranjemannen na het bereiken van de halve finale op het EK in Mönchengladbach. Foto: Willem Vernes

De andere duels van het EK zijn verder te volgen via eurohockeytv.org. Met de EuroHockey Pass van 34,99 euro krijg je niet alleen toegang tot alle duels van het EK in Mönchengladbach, maar is het ook mogelijk om de komende achttien maanden elk Europees club- en internationaal evenement live te bekijken.

Buitenlandse zenders

De Belgische commerciële zender VTM zendt alle duels van de Red Lions en Red Panthers live uit. De wedstrijden van de Duitse nationale teams worden in de groepsfase en in een eventuele halve finale via een livestream op sportschau.de (Dames) en sportstudio.de (Heren) getoond. Indien de Duitse ploegen de finale bereiken, worden deze duels live uitgezonden op de publieke zenders ARD (zaterdag) en ZDF (zondag). Voor meer informatie over uitzendingen van buitenlandse zenders klik hier.

Liveblogs hockey.nl

Kijk je wedstrijd met je telefoon in je hand? Dan is het ideaal om ons liveblog van beide halve finales te checken. Daarin brengen we niet alleen de belangrijkste ontwikkelingen op en rond het veld, maar lees je ook relevante achtergrondinfo, actuele statistieken en zie je de fraaie actiefoto’s van onze fotograaf Willem Vernes. Superhandig als tweede scherm dus.


Wat vind jij? Praat mee...