Het WK op tv: zo kan je alle wedstrijden helemaal zien

Het WK voor mannen in India is inmiddels in volle gang. Mooi nieuws voor de liefhebber: alle wedstrijden van het toernooi zijn in Nederland te zien. De duels van Oranje worden rechtstreeks uitgezonden op Ziggo Sport.

De optredens van Nederland, die behalve op het open kanaal voor abonnees ook worden vertoond op Ziggo Select, worden van commentaar voorzien door John van Vliet en Kim Lammers. Rondom deze wedstrijden zendt Ziggo ook een studio-programma uit waarin Van Vliet en Lammers samen met Teun de Nooijer terug- en vooruitblikken.

De komende week zijn ook alle duels in de tussenronde en de vier kwartfinaleduels live te volgen via Ziggo Sport evenals beide halve finales. Hieronder vind je het uitzendschema van Ziggo Sport tot en met vrijdag 27 januari. In de laatste kolom staat het kanaal waarop je kan inschakelen. We zullen dit artikel tijdens het WK updaten.

Natuurlijk is het WK ook te volgen op de Publieke Omroep. NOS Studio Sport zendt uitgebreide samenvattingen van de wedstrijden van de Oranje Heren in de Sportjournaals en op NOS.nl.

John van Vliet en Kim Lammers geven commentaar bij de duels van Oranje. Foto: Koen Suyk

Overzicht:

 

Zondag 22/01 12.00 uur (NL tijd) Maleisië – Spanje Ziggo Sport Tennis
14.30 uur India – Nieuw-Zeeland Ziggo Sport Tennis
Dinsdag 23/01 12.00 uur Duitsland – Frankrijk Ziggo Sport Tennis
14.30 uur Argentinië – Zuid-Korea Ziggo Sport Tennis
Dinsdag 24/01 12:00 uur Australië – Spanje Ziggo Sport & Ziggo Sport Select & Ziggo Sport Tennis
14:30 uur België – Nieuw-Zeeland Ziggo Sport & Ziggo Sport Select & Ziggo Sport Tennis
Woensdag 25/01 12:00 uur Engeland – Duitsland Ziggo Sport & Ziggo Sport Select & Ziggo Sport Tennis
14:10 uur Nederland – Zuid-Korea Ziggo Sport & Ziggo Sport Select
Vrijdag 27/01 11:40 uur Halve finale Ziggo Sport & Ziggo Sport Select
14:10 uur Halve finale Ziggo Sport & Ziggo Sport Select
Zondag 29/01 12:00 uur 3de/4de plaats Ziggo Sport Tennis
14:00 uur Finale Ziggo Sport Tennis

*Het studioprogramma rondom de wedstrijden van Oranje begint twintig minuten voor het eerste fluitsignaal. Wijzigingen voorbehouden.


8 Reacties

 1. JetJacobse

  Jammer dat de 1e wedstrijd voor ons niet toegankelijk is op Watch.hockey en dat de andere wedstrijden vandaag niet lijken ingepland op Ziggo Sport Docu

  1. menno-prins

   Niet ingepland maar worden wel uitgezonden!👍🏻

 2. rolinverburgt

  Watch Hockey werkt dus niet in Nederland omdat Ziggo de rechten heeft.

 3. hanna-reijneveld

  Op het moment dat je inlogt met je Nederlandse account op watch.hockey kan je het wk niet meer zien. Ook niet de wedstrijd Argentinië-Zuid Afrika zoals aangegeven in dit schema. Jammer!

 4. DaanvanStraaten

  De wedstrijden die via wat hhockey te zien zijn volgens uw artikel zijn geo-blocked. “This content is not availalable in hour country” staat er. Mooi dat bijna alle wdstrijden via ziggo sport te zien zijn!

 5. gerardvanstijn

  Er was een tijd dat we via de NOS gewoon alle wedstrijden van het nederlands elftal konden zien. Zodat iedereen kon kijken, en niet alleen maar de mensen met Ziggo.

 6. Redactie hockey.nl

  Klopt, maar tijden veranderen! Voor nog geen tientje per maand kun je een online Ziggo Sport Go abonnement nemen, dat op ieder moment op te zeggen is. Zo kun je toch alle duels bekijken, zeker die van Oranje.

 7. MichielDeBoer

  @ redactie: wat een kortzichtige comment. JUIST het WK/EK/Playoffs moet je op het publieke kanaal uitzenden. "voetbal is van is allemaal en zit dus bij de NOS maar hockey mag achter de decoder en wij als spreekbuis van de bond staan hier volledig achter" Volgens mij heeft hockey last van dalende aantallen spelers, maak de sport populair, dat begint bij zichtbaarheid. Denk nou eens na...


Wat vind jij? Praat mee...