Hier is-ie: het nieuwe EK-lied ‘Sterker Dan Alleen’!

Het nieuwe EK-lied is hier! Zangeres Do, bekend van onder andere ‘Heaven’ en ‘Hij gelooft in mij’, zingt in ‘Sterker Dan Alleen’ over doorzettingsvermogen, vertrouwen en samenwerken. Het lied is speciaal geschreven voor het komende Eurohockey Championship 2017 in eigen land. Hockey.nl was aanwezig bij de opname van de videoclip.

Bij de opname in de Bullet Sound Studio’s in Nederhorst den Berg waren ook twaalf internationals aanwezig, waaronder Valentin Verga, Jorrit Croon en Lidewij Welten. Dominique van Hulst, oftewel Do, schreef het nummer samen met producer Allan Eshuijs. Tijdens de opnames liet de zangeres zien goed overweg te kunnen met een hockeystick. Op vrijdag 18 augustus zal zij ook, voorafgaand aan de openingswedstrijd tussen de dames van Nederland en Spanje, het liedje live ten gehore brengen. De officiële clip zie je hieronder:

Gebruikers van de app kunnen terecht via deze link.


2 Reacties

  1. Derrick Bijker

    Jammer, mis de rapsessie van Topkeepertje.....

  2. vostammer

    Mooie meid, fantastische stem. Maar als je een Ronnie Flex om de hoek hebt wonen. Die ook nog eens groot fan van meisjeshockey is. Grote kans laten liggen.


Wat vind jij? Praat mee...