Pro League-duels Oranje live te zien op hockey.nl

Het Oranje-geweld barst vanaf donderdag weer los, wanneer onze nationale teams starten aan het vijfde seizoen van de FIH Pro League. De Oranjevrouwen en -mannen zijn in Argentinië voor hun eerste wedstrijden van de nieuwe jaargang. Alle Oranje-wedstrijden kijk je live – en gratis – op hockey.nl. 

Het eventuele debuut voor Joep Troost en Fay van der Elst, de zeer waarschijnlijk rentree van Eva Drummond-De Goede, de jacht van Jip Janssen op zijn vijftigste interlanddoelpunt; het zijn allemaal redenen om de komende nachten de laptop er maar eens bij te pakken. Want de Oranje’s spelen hun eerste interlands, als kersverse Europese kampioenen.

De vrouwen van bondscoach Paul van Ass beginnen donderdagavond in het Argentijnse Santiago del Estero om 23.00 uur (Nederlandse tijd) aan hun wedstrijd tegen Groot-Brittannië, op de voet gevolgd door de mannen, die om 01.30 uur tegen dezelfde tegenstander spelen. Het is voor beide teams de eerste interland sinds de gewonnen EK-finale van eind augustus van dit jaar in Mönchengladbach.

Argentinië en Groot-Brittannië

Het Pro League-blok in Argentinië gaat van vrijdag- op zaterdagnacht verder met een dubbel tegen Argentinië. In de Nederlandse nacht van zondag op maandag spelen de Oranje-teams opnieuw tegen Groot-Brittannië. Het eerste Pro League-blok wordt afgesloten met een tweede duel tegen het thuisland, van maandag op dinsdag. De wedstrijden van de Oranje Dames beginnen ook deze dagen telkens om 23.00 uur Nederlandse tijd. De mannen komen steeds 2,5 uur later in actie. 

Zowel de Nederlandse vrouwen als mannen wonnen de vorige editie van de FIH Pro League. Het vijfde seizoen van de landencompetitie is dé opmaat voor de strijd om de olympische titel, die komende zomer op de Spelen van Parijs losbarst.


1 Reactie

  1. m-goudswaard

    Zijn de wedstrijden ook later terug te kijken?


Wat vind jij? Praat mee...