Hockeyen met Oranje? Geef je op voor de Rabo ClubSupport Fandag

Wil jij met je team hockeyen met de internationals van Oranje? Wil je tips krijgen van Thierry Brinkman over het maken van een tip-in. Van Pirmin Blaak leren hoe je een shoot-out keept of van Felice Albers uitleg krijgen over de geheimen van het scoren? Meld je dan met je team aan voor de Rabo ClubSupport Fandag op woensdag 26 oktober bij DMHC Dordrecht.

De jaarlijkse populaire fandag voor Oranje-fans, voorheen de Rabo Fandag, is bestemd voor jongens- en meisjesteams uit de Onder 12 en Onder 14 (de voormalige D- en C-jeugd). Het maakt niet uit op welk niveau jouw team speelt, maar het is wel belangrijk dat jullie fanatiek zijn tijdens de trainingen onder leiding van de spelers en speelsters van Oranje.

De laatste Rabo ClubSupport Fandag werd drie jaar gelden gehouden bij Den Bosch. De edities daarna gingen vanwege de maatregelen rond het coronavirus niet door. De internationals van Oranje zijn er daarom weer klaar voor om de Oranje-fans een onvergetelijke dag te bezorgen met clinics, handtekeningen en natuurlijk worden de Oranje Dames als kersverse wereldkampioen en de Oranje Heren als winnaar van de FIH Pro League gehuldigd.

Felice Albers, de kersverse beste hockeyster van de wereld, is ook aanwezig op de Rabo ClubSupport Fandag. Foto: Willem Vernes.

Aanmelden

Wil je met je team in aanmerking komen voor deelname aan de Rabo ClubSupport Fandag, zorg er dan voor dat je coach of manager jullie team snel aanmeldt via raboclubsupportfandag.nl. Uit alle aanmeldingen worden de gelukkigen gekozen. Aanmelden kan tot vrijdag 21 oktober.

De Rabo ClubSupport Fandag is een feest voor Oranje-fans. Foto: Koen Suyk


Wat vind jij? Praat mee...