400 extra plaatsen België – Nederland zondag in Brussel

Zondag spelen de Oranje Heren in Evere (vlak bij Brussel) op het complex White Star tegen België een van hun laatste interlands voor het WK in India. Alle 2.000 kaarten voor België-Nederland waren uitverkocht. Daarom heeft de Belgische hockeybond besloten om 400 extra tickets vrij te geven voor staanplaatsenDe wedstrijd begint om 15:00 en is een mooie graadmeter voor beide teams, de nummers 3 en 4 van de wereld.

De Red Lions speelden zaterdagmiddag al tegen Ierland (4-1 winst) en nemen het woensdag op tegen Frankrijk. De Oranje Heren spelen zelf een uitzwaaiduel op 19 november in Amsterdam op Hurley, voordat ze naar India vertrekken. Nederland speelt dan tegen Ierland, de ploeg van de Nederlandse coach Alexander Cox. Deze Rabo Super Serie-wedstrijd start om 19.00 uur. Er zijn nog kaarten te koop voor deze wedstrijd. Deze kosten vijf euro.

 


7 Reacties

 1. vostammer

  Niet gek dat het is uitverkocht. Niet iedereen weet dat Brussel met 14.000 actieve spelers de onbetwiste hockeyhoofdstad van de wereld is.

 2. gijssegers

  Wordt deze wedstrijd ergens uitgezonden?

 3. robvisser

  Bij een geschiktere locatie in of nabij Brussel hadden ze dus nog veel meer kaarten kunnen verkopen, stel ik me zo voor. Jammer, gemiste kans. Desalniettemin een mooie opkomst.

 4. GabyvanHout

  Amsterdam/Amstelveen heeft er meer.

  1. vostammer

   Met Amstelveen er bij is dat 18700 idd. Zonder Amstelveen slechts 6800

  2. goud

   Maar het gewest Brussel waar je cijfer over gaat behelst ook gemeenten als Amstelveen tov Amsterdam. Vergelijking is terecht.

 5. robvisser

  Nog eens 400 extra plaatsen. Geweldig dat Oranje zoveel aantrekkingskracht heeft.


Wat vind jij? Praat mee...