Jorrit Croon: ‘Best zenuwachtig voor hét telefoontje’

Bondscoach Max Caldas maakt deze week de WK-selectie bekend en dus zijn het zenuwslopende dagen voor de internationals die op dit moment deel uitmaken van de trainingsgroep. Wie krijgt de kans om straks in India te schitteren en wie valt af? Zondag na afloop van de Hoofdklasse-duels lieten Seve van Ass, Jorrit Croon en Martijn Havenga zich uit over het rap naderende selectiemoment. Eén ding is zeker: op het verlossende bericht van Caldas wordt met spanning gewacht!

Bekijk de interviews hierboven!


5 Reacties

 1. Runa Honig

  Jorrit C en Seve van A zullen het wel gaan redden, mag ik toch aannemen, martijn H maakt mjnder kans, hoewel ik hem beter vind dan joep de mol en hij heeft een sterk wapen met zijn strafcorner. Dit zal vast niet het laatste woord zijn over de selectie, gezien het zwabberbeleid van Caldas, dus wordt vervolgd!

 2. En vergeet zijn scoop niet, beste scoop van de hoofdklasse !

  1. Runa Honig

   En madelief: goed punt!

 3. GabyvanHout

  Joep de Mol heeft veel meer progressie geboekt. Zeker in het opkomen. En is nu bijna niet voorbij te komen.

  1. Runa Honig

   Gaby: het kan zo zijn dat Joep progressie heeft geboekt, het is ook een goede speler, maar het gaat erom of er geen betere spelers zijn met meer uitstraling en zelfvertrouwen. Ik vind joep in het ned elftal erg onzeker en verkrampt overkomen. Hij maakt ook domme foutjes. Geef mij het tandem de wijn-havenga maar, heb je ook fysiek wat meer body.


Wat vind jij? Praat mee...