Kellerman terug in Oranje: ‘De drive om te slagen is groot’

Spits Bjorn Kellerman is op dit moment met het Nederlands elftal in Nieuw-Zeeland zich aan het voorbereiden op de eerste wedstrijd van Oranje in de FIH Pro League. Daarmee is de 28-jarige gelauwerde Kampong-aanvaller teruggekeerd in het team van bondscoach Max Caldas, nadat hij in november buiten de WK-selectie viel. 

We zochten Kellerman op de rustdag in Auckland op, maakten een wandeling en spraken met hem over de afgelopen periode en de tegenslag die hij toen met het missen van het WK te verwerken kreeg. Hoe heeft hij die periode beleefd en wat zijn zijn ambities in Oranje? Eén ding is zeker: de 38-voudig international is er op gebrand om te slagen op het hoogste internationale podium.

Bekijk de video!

De Oranje Heren spelen zondag, net als de Oranje Dames, hun eerste duel in de FIH Pro League. Tegenstander in Auckland is dan gastland Nieuw-Zeeland. Bekijk hier het hele Pro League-schema van Nederland.

 


3 Reacties

  1. asjemenou

    Sterke speler en persoonlijkheid. Komt goed terug uit zijn teleurstelling. Reset and go ! Er komen nog genoeg kansen en mooie tijden. Veel succes!

  2. Go Björn Go! Je hoort in oranje!

  3. Runa Honig

    Ik vrees dat je wel de hielen van Caldas zal moeten likken om er straks bij de grote toernooien ook bij te zijn. Even wat politieker worden en je gaat m rocken. Je spel en mentaliteit zijn er, nu nog even slim opereren. Het is net een bedrijf!


Wat vind jij? Praat mee...