Kijk de finales van Jong Oranje Heren en Dames tegen België live

Net als het EK in Amsterdam spelen ook de Jong Oranje Heren en de Jong Oranje Dames de finale van het EK. Dat is ook nog eens tegen dezelfde tegenstander: België. JOH speelt om 17.30 uur vanavond, JOD om 20.00 uur. 

Jong Oranje Heren

De Jong Oranje Heren startten het EK U21 in Valencia met twee remises. Of de halve finale gehaald zou worden werd daardoor nog spannend, maar met een 10-0 overwinning op Portugal lieten de Oranje mannen daar geen twijfel over mogelijk. Duitsland werd in een spannend duel met 2-1 aan de kant gezet in de kwartfinale, waardoor de heren vanmiddag om 17.30 uur mogen aantreden tegen de Belgen in de finale.

Kijk hier de livestream van de herenfinale.

Jong Oranje Dames

De Jong Oranje Dames wonnen tot nu toe elk duel op het EK U21 in Valencia. Tegen België werd nog weifelend gestart met een 2-1 zege, tegen thuisland Spanje was Nederland met 4-2 te sterk. Door een verkorte poulefase was het ticket voor de halve finale daardoor al binnen. In die halve finale kwamen de dames nog op een 0-1 achterstand tegen Duitsland, maar wisten ze uiteindelijk met 3-1 te winnen. Daardoor treden ze vanavond om 20.00 uur aan tegen België in de finale.

Kijk hier de livestream van de damesfinale.


Wat vind jij? Praat mee...