KNHB en bondscoaches Annan en Caldas zetten samenwerking voort

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en de bondscoaches Alyson Annan (dames) en Max Caldas (heren) zetten hun samenwerking voort. Dat meldt de KNHB dinsdag in een persbericht.

Zoals de KNHB gewend is, wordt na ieder toernooi geëvalueerd met de bondscoach en betrokkenen. Naar aanleiding van de evaluaties die volgden op de Olympische Spelen 2016  is besloten om de ingeslagen weg met beide coaches voort te zetten.

Met Annan is een overeenkomst afgesloten tot en met het wereldkampioenschap in 2018 in Engeland. Het contract van Max Caldas liep reeds tot en met de WK 2018, voor de mannen in India. Naar beide bondscoaches is bovendien de intentie uitgesproken samen te werken tot en met de Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan.

Arno den Hartog, technisch directeur KNHB: ‘We hebben de tijd genomen goed met elkaar te evalueren en zijn verheugd dat we er met Alyson en Max uitgekomen zijn. We kijken uit naar de toekomst.’

Lees ook:


1 Reactie

  1. Topkeepertje

    BLUNDER van het ergste soort . Ze kunnen er allebei niets van . Ze zijn beide tactisch een nul . Daarnaast moet een Bondscoach m.i. er zelf uitzien als een sporter en niet als een volgevreten werkloze , lekker voorbeeld voor de jeugd . Daarnaast is het Hockey m.i. al jaren "failliet" , teveel buitenlandse spelers houden de ontwikkeling tegen van onze eigen (top) jeugd . Waarom heeft Caldas Thierry Brinkman thuisgelaten ? ? ? ? ? ? ? ? ? Hij laat zien dat hij er niets van snapt . In het breedte Hockey hebben Jeugdtrainers niet eens een Hockeytrainers diploma , het zijn meestal goedwillende AARDIGE 1e elftalspelers die JA1 of MA1 doen maar die gezien hun leeftijd er tactisch er niets van (kunnen) snappen . Internationaal is het Nederlandse Hockey ten dode opgeschreven .


Wat vind jij? Praat mee...